lördag 4 juni 2011

Brutus har anlänt

Här är jag! 3.6.2011
vikt: 6 kg
mankhöjd: ca. 29 cm

Brutus flyttade hem till oss i fredags. Han föddes 30.3.2011 och fick kennelnamnet Burning Red's Amazing Braveheart. Sitt tuffa namn fick han för att han bara någon vecka gammal fick ett stort sår i nacken när han på nåt vis hamnat utanför sin inhängnad, men repade sig och var på benen igen lika snabbt. Vi sökte honom från han uppfödare i Björneborg och han sov hela vägen hem i bilen, så resan gick fint.

De två första nätterna har varit riktigt lugna. Brutus sover så gott som hela natten och verkar allmänt ganska oberörd över sin nya miljö. På lördag morgon gick vi ut runt 5 första gången och ingen olycka inomhus på hela natten, det samma gällde i natt. Vi håller tummarna att det fortsätter så här!

Brutus var den största valpen i kullen. Att han tycker om mat fick vi bevis på genast när vi kom hem och han fick lunch. Han slukade sina 50g på ca 8 sekunder. Alltså ska det helst vara mycket och snabbt. Brutus vet exakt när maten ska vara framme och är inte sen att påpeka att den helst ska serveras trippelt så snabbt som matte eller husse vill... Men vi är så lyckliga över vårt matvrak!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar